Na 44 jaar terug in Nederland: de legendarische Osmonds

The Osmond Brothers

On tour
vr 15 nov '19
20:30 - 22:15

In ’71 scoorden de broertjes Osmond hun eerste nummer één hit in Amerika: One bad Apple, daarna volgden nummer 1 hits als Crazy Horses en Down by the Lazy River. In mei ’75 waren ze voor het laatst in Nederland. Nu, na 44 jaar keren ze nog eenmaal terug.

De carrière van The Osmonds startte al vroeg in de ’60, maar toen de broers zelf begonnen te schrijven en te componeren, begon het succes pas echt. In ‘71 scoorden de broers een nummer één hit in Amerika met One bad Apple. In Nederland kwam het grote succes in ’72, nadat The Osmonds hadden opgetreden in Eén van de Acht, de quiz van Mies Bouwman.

Tieneridolen

In één keer werden de Osmonds tot tieneridolen gebombardeerd en begonnen ze aan diverse wereldtournees. Het nummer Crazy Horses, haalde de nummer één notering, net als Down by the Lazy River. Daarna volgden er nog tal van hits als Goin’Home, One way ticket to Anywhere, Hold her Tight, Love me for a Reason en Having a Party. In mei ’75 waren ze voor het laatst in Nederland. Nu, na 44 jaar keren ze nog eenmaal terug.

 

In Nederland kwam het grote succes in '72, nadat The Osmonds hadden opgetreden in Eén van de Acht, de quiz van Mies Bouwman.

Tip!

Na afloop van het concert verzorgt de band Off Limits een 'After Concert' in de foyer (gratis toegankelijk).

Zes Brabantse en Limburgse topmuzikanten vormen sinds 2016 de vette rock/pop coverband Off Limits. De band speelt de beste rock/pop classics en ballads uit de jaren 80/90 met uistapjes naar de klassiekers van morgen. Met hits van Toto, Editors, Van Halen, Bon Jovi, Heart, Prince en vele anderen.