Adam & Eva 2.0

Ellen Pieters en Han Oldigs
Moderne en actuele toneel-comedy
do 13 okt '22 20:15
do 13 okt '22
20:15
  • do 13 okt '22
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

ADAM & EVA 2.0  is een nieuwe moderne en actuele toneel-comedy waarin de bewoner van de aarde in 2022 geconfronteerd wordt met zijn eigen of haar eigen leven. We zijn eraan gewend, daarom zien we niet meer dat we soms als kippen zonder koppen ronddwalen in een nogal doorgeslagen systeem.

In ADAM & EVA 2.0 maken we mee hoe twee verveelde buitenaardse wezens de planeet aarde bedenken. Ze identificeren zich zo intens met hun creatie dat ze al snel de gedaantes van de hoogtepunten van hun schepping aannemen: de man en de vrouw. Nieuwsgierig bekijken ze elkaar. Dat ziet er vreemd uit. En waar dient het allemaal voor? Dat moet allemaal nog worden uitgedacht, weten ze, en dat gaan ze dan ook samen doen. Vol enthousiasme. Hoe laden ze energie? Waar blijft het afval? (Komt het daar dan weer uit? Gatver) En hoe planten ze zich voort? De man heeft erover nagedacht en hij heeft een voorstel voor de paring en het baren. De vrouw ziet het allemaal niet zo zitten. Prima dat er een baby in haar groeit, maar hoe moet die dan ooit naar buiten? Dat kan nooit. En wat doet de man dan eigenlijk? Wat is zijn taak? 

De producent: 'Een nieuwe, moderne en hilarische comedy, waarin we op originele en lichtvoetige wijze worden geconfronteerd met onze ingesleten gewoontes in de westerse maatschappij. Zowel intermenselijk als qua grote issues als milieu, diversiteit en manipulatie. Met een cast en creatief team van hoog niveau en een indrukwekkende staat van dienst'.