Fantastische band met unieke 'Vocal Play'

Naturally 7

On Tour
do 31 okt '19
20:15

Deze Amerikaanse zangsensatie zorgt voor next-level meerstemmige zang, door het nabootsen van muziekinstrumenten klinkt Naturally 7 als een fantastische band.

Overal waar de Amerikaanse zangsensatie Naturally 7 verschijnt, worden harten veroverd! Zij overtuigen het publiek met hun ‘Vocal Play’ waarmee ze meerstemmige zang naar een ongekend niveau brengen in een act van wereldformaat! Vocal Play gaat veel verder dan a capella en human beatboxing. De leden van Naturally 7 bootsen met hun stem tal van muziekinstrumenten na en klinken hiermee als een fantastische band.

De basis voor Naturally 7 werd in 1999 gelegd in New York door de broers Roger en Warren Thomas. Samen met vijf andere getalenteerde zangers ontwikkelden zij zich als a capella act en in de overweging zich te presenteren als a capella groep of traditionele band bedacht Roger Thomas het idee van Vocal Play. Een uniek genre was geboren!

Tegenwoordig hebben ze bekende fans zoals Michael Bublé (voorprogramma tijdens drie wereldtournees), Coldpay (het nummer Fix you staat op het repertoire), Quincy Jones (die ze "de beste a-capellaband noemde"), Herbie Hancock (luister naar hun H. Hancock-medley). Het repertoire van Naturally 7 is een mix van eigen composities en coverversies.
Dit jaar vieren ze hun 20e verjaardag. Dit wordt gevierd met nieuwe releases en remixes van beroemde hits (zoals Wall of Sound). Ze namen deel aan het nieuwe tv-format van CBS The World's Best. En natuurlijk: ze toeren over de hele wereld!

Vocal Play

Gaat veel verder dan a capella en human beatboxing. De zeven heren bootsten muziekinstrumenten na met hun stem en klinken hiermee als een fantastische band.

Onderdeel van:
Damesdeal

Onovertroffen stemkunst. Een ware toevoeging tussen het gelikte Amerikaanse popgeweld wat de grote zalen aandoet

House of Reviews