Kitty Trepels - Van Mil

Kreeft
Op een schaal van 0 tot 10
zo 1 mei '22 14:30
zo 1 mei '22
14:30
  • zo 1 mei '22
    14:30
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Niets is wat het lijkt. En het kan altijd nog erger. Geloof, hoop, wanhoop en liefde van een Kreeft in bange dagen. Kitty Trepels van Mil laat het zien in haar vierde theatervoorstelling!

We worden ermee om de oren geslingerd: Happiness is not a destination, it’s a way of life, Zodiac en Zennnnn en andere pogingen tot een Mindful bestaan. In een Yellow submarine of Dansend op een vulkaan. Maar ‘gewoon’ in de rij bij de kassa van de supermarkt of in een oorverdovende MRI-tunnel mag natuurlijk ook. 

Ultieme zelfreflectie, om te lachen en om te huilen. Een kijkje in de spiegel. Jouw spiegel. Hand in hand met Sneeuwwitje, Doornroosje, Repelsteeltje, Hans en Grietje en andere diepgewortelde kinderangsten. Niets is wat het lijkt. En het kan altijd nog erger. Geloof, hoop, wanhoop en liefde van een Kreeft in bange dagen. Samengeperst op een schaal van 0 tot 10. Hoe je dat doet? Dat laat Kitty Trepels van Mil zien in alweer haar vierde theatervoorstelling.  

Boek Waterval
Na 4 theatervoorstellingen over kanker vindt Kitty het tijd voor een boek.
Iets dat blijft....voor altijd.

Kitty’s ervaringen en haar visie op de zorg zijn bijzonder, geestig en authentiek. De manuscripts van de voorstellingen Vals plat, Ik heb nog iets op mijn lever, Niemandsland, Kreeft en Waterval vormen de basis van het nieuwe boek Waterval.
Naast Kitty staan mensen die haar hebben ondersteund, geconfronteerd en getroost. Deze mensen worden ook in beeld gebracht: familie, vrienden, theatermakers, collega’s en mensen uit de zorg. Wat raakt hen, hoe gedragen zij zich en wat vinden ze lastig in hun omgang met iemand die al zo lang ziek is? Vaak zit de troost en de steun in een bijzonder moment, een grap of een handreiking. Zo leent Liesbeth List haar pruik uit aan Kitty, die haar overigens totaal niet stond.
Kitty wil mensen meer begrip bijbrengen over het hebben van een ernstige ziekte en inzicht bieden hoe het mentale proces van mensen met kanker verloopt. Met het boek wil ze een statement maken over de zorg die op belangrijke momenten van grote waarde was dan wel juist de plank volledig mis sloeg.

Je kunt het boek aanschaffen voor € 20. Te koop via de (online) winkels of direct via www.sparkleauteurs.nl/waterval.

Interesse in meer informatie? Neem contact met Petra Hoogerwerf, uitgever van Sparkle Auteurs, info@sparkleauteurs.nl of 06-48135359.