Stap in de snelle wereld van Formule 1

De Formule 1 Show (reprise)

Olav Mol & Jack Plooij
di 3 sep '19
20:15

Stap een avond in de snelle wereld van de Formule 1 met commentator Olav Mol en verslaggever Jack Plooij. En Fasten your seatbelts, want het wordt een avond met onvergetelijke anekdotes en exclusieve feiten waar iedere Formule 1-liefhebber geen genoeg van kan krijgen.

De belangstelling voor Formule 1 is enorm toegenomen sinds Max Verstappen in 2016 als eerste Nederlander de Grand Prix won. Formule 1 is zelfs op dit moment in populariteit de snelst groeiende sport in Nederland. 

Obscure feitjes
Voor veel echte liefhebbers stelt een Formule 1 wedstrijd niet veel voor zonder het gevatte commentaar van Olav mol en Jack Plooij. Olav Mol is al sinds 1991 commentator bij de GP's en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Een grotere expert dan Mol op het gebied van Formule 1 bestaat er niet. Van de geschiedenis tot aan obscure feitjes, Mol weet het allemaal. Verslaggever Jack Plooij verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs.

Exclusieve kijk
Nu staan Mol en Plooij samen in het theater met De Formule 1 Show om hun passie te delen. Daar geven zij een exclusieve kijk achter de schermen. Interessante feiten, anekdotes, geheimen van coureurs, waar de kenner, maar ook de leek zijn hart aan kan ophalen.

Deze voorstelling is exclusief pauzeconsumptie. 

Van de geschiedenis tot aan obscure feitjes, commentator Mol weet het allemaal