Breek Je Brein in één dag XL

Dr. Juriaan
Bouw aan de toegangspoort naar rust, balans, vrijheid en geluk
zo 24 apr '22 09:00 - 18:00
zo 24 apr '22
09:00 - 18:00
  • zo 24 apr '22
    09:00 - 18:00
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Breek je brein en bouw aan de toegangspoort naar rust, balans, vrijheid en geluk in deze uiterst krachtige en efficiënte trainingsdag van Dokter Juriaan! 

Je kop kan je gek maken, waarbij een opgebouwde muur aan overtuigingen en oordelen een fort om je heen bouwen. De dikke muren ontnemen je vrijheid. Door deze te breken maak je de weg vrij naar wie je daadwerkelijk wilt zijn en leer je vorm te geven aan de krachtige persoon die je bent. Leer zelf weer doelen te formuleren én bereiken in een richting die jij wilt. Want als je wilt dat je leven anders is, moet je eerst bereid zijn om iets anders te doen. 

Tijdens deze training leer je o.a. hoe je de lijn tussen je lijf en hoofd herstelt, in contact komt met je zelfvertrouwen en eigenwaarde, keuzes te maken en deelt Dokter Juriaan nog veel meer kennis die toe te passen is op jouw leven. Breek je brein en bouw aan de toegangspoort naar rust, balans, vrijheid en geluk in deze uiterst krachtige en efficiënte trainingsdag van Dokter Juriaan! 

De investering voor de training Breek je brein in één dag XL is € 179,-  incl. lunch & consumpties.

Dr. Juriaan
Juriaan is arts en coach. In zijn werk helpt hij mensen om zich fysiek en mentaal weer echt fit te voelen door coachingsprogramma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben. Jaren geleden heeft hij het roer in zijn praktijk volledig omgegooid na zelf een burn-out meegemaakt te hebben. Hij heeft zelf aan den lijve ervaren dat symptoombestrijding middels bijvoorbeeld medicatie geen structurele oplossing biedt wanneer de werkelijke oorzaak van de klacht niet aangepakt wordt.