vr 27 nov '20 19:30
Een avond keihard lachen om stand-up comedy!

Knock Out Comedy Crew

Nee, we zijn geen boyband
vr 27 nov '20
19:30
  • vr 27 nov '20
    19:30
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Ze mogen er wel uitzien als een boyband, maar dat zijn ze niet! Maak je klaar voor een avondje lachen, gieren, brullen om de Knock Out Comedy Crew.

Op het eerste gezicht lijkt het misschien een boyband. Maar niets is minder waar. De mannen ontmoetten elkaar backstage tijdens hun stand-up comedyshows en raakten bevriend. Totaal verschillende types en nu staan ze samen in deze wervelende show. Verwacht geen matching outfits en cliché dansjes, maar een avond keihard lachen om stand-up comedy! Leuk extraatje: de show wordt aangevuld met een verrassingsoptreden van een bevriende, bekende of onbekende, talentvolle comedian.

Zes stand-up comedians organiseerden jarenlang try-out avonden in het prachtige Torpedo Theater bij de Nes in Amsterdam. Dit waren legendarische avonden, waardoor ook vele bekende comedians graag naar de De Kleinste Comedy Club van Nederland kwamen om nieuw materiaal te testen. Na 4 jaar vonden ze het wel mooi geweest en de mannen besloten om de organisatie te stoppen. Ze wilden zich weer focussen op hun individuele carrières. Toch kwamen ze niet helemaal los van elkaar. Er was
een bijzondere vriendschapsband ontstaan tussen de zes. En daarom vonden ze het nu tijd voor de Nee, we zijn geen boyband tour.

Knock Out Comedy Crew was op televisie te zien bij SBS6, BNNVARA & 101TV en bestaat uit Oscar Arnold, Davey Turnhout, Arjan Kleton, Huibert-Jan van Roest, Jean van Seventer en Dave Felida.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie