In Concert

Rinus Ponsen
za 1 jun '19
20:00

De eerste 125 kaarten van deze voorstelling worden voor € 17,50 excl. ticketkosten aangeboden i.p.v. € 22,50 excl. ticketkosten.

 

Rinus Ponsen is allang geen onbekende meer in de artiestenwereld en heeft zijn sporen meer dan verdiend. Inmiddels zit deze ras Hagenees meer dan 37 jaar in de muziekindustrie, dus kunnen we met recht zeggen een echte rot in het vak.

Rinus heeft in de loop der jaren vele succesvolle singles uitgebracht; “Wanneer je verliefd bent”, “Duizend keer dit gevoel”, “Ik heb genoeg van jou” en niet te vergeten “Verloren tijd”. De laatste solo single “Een vriend zoals jij” bracht Rinus uit in 2018.

 

Nu is het dan eindelijk zover na vele uitgebrachte singles en albums zet Rinus een nieuwe stap in zijn lange carrière met een concert. Onder leiding van de Marcel Fisser band en met gast optredens van o.a. Mike Peterson, the Dutch Julio Iglesias en een Special Guest beloofd het een spectaculaire avond te worden.

 

Een spetterende liveshow zoals jullie Rinus nog nooit hebben gehoord. Met muziek vanuit het begin van zijn carrière tot liedjes die hij zelf graag zingt, zowel Nederlands als Engelstalig.

 

Er zijn een beperkt aantal VIP arrangementen beschikbaar. Geniet van het concert inclusief welkomstdrankje, drank & hapjes. Bestel deze tickets voor € 99 excl. ticketkosten via 06 22 49 83 28.