Meesterlijk muzikaal eerbetoon

Freedom - eerbetoon aan George Michael

Jordan Roy met live-band
vr 22 mrt
20:15

"Een man met een prachtige stem en een podiumpresentatie waar menigen jaloers op zullen zijn'' Een uitspraak die zowel op George Michael als Jordan Roy van toepassing is. Jordan Roy geeft met de theatershow Freedom een muzikaal eerbetoon aan George Michael.

Hij weet zijn repertoire op een meesterlijke wijze te vertolken. Niet alleen zijn solowerk wordt fantastisch gespeeld, maar ook de vele hits die hij scoorde met Wham! Jordan neemt zijn publiek mee in de gevarieerde, muzikale wereld van de overleden Engelse wereldster. Samen met zijn eigen live-band en backing-vocalisten pakt hij uit en raakt hij het publiek met een unieke sound van meerstemmigheid.

 

VIDEO: Jordan Roy met Glennis Grace op podium tijdens Whitney Tribute (klik hier).
Op 5 en 7 oktober 2018 liet Glennis Grace Whitney Houston herleven. Glennis gaf een geweldig muzikaal eerbetoon aan Whitney Houson in AFAS Live in Amsterdam. Voor het duet If I Told You That dat Whitney Houston in 2000 samen met George Michael uitbracht nodigde Glennis Grace zanger Jordan Roy uit. Jordan Roy, die door De Telegraaf de titel 'Nederlandse George Michael' heeft gekregen evenaart George Michael als geen ander. 'Ik vind het een eer om dit nummer met deze te gekke zanger te mogen zingen', aldus Glennis Grace.