vr 2 okt '20 22:00 en 22:00
Tijd voor een gezellig feestje!

REWIND bij Markant Uden

Spoel terug naar de hitjes van toen en fast forward naar de hits van nu!
vr 2 okt '20
22:00 en 22:00

Zijn jullie klaar om te rewinden? Wij vonden het namelijk wel echt weer tijd voor een gezellig feestje.

Spoel terug naar de hitjes van toen en fast forward naar de hits van nu! Een unieke mix tussen The Jackson 5, Nelly, Usher, Beyonce en het hete heden.

Take that.. Rewind it back!

Onze club 1.5 is de perfecte locatie om samen met je vrienden te genieten van de lekkerste hits van toen en nu! Ideaal want bij je ticket zit niet alleen de entree maar ook een heerlijke welkomstcocktail of een Mexicaans biertje en een schaal Willy Nacho's.

Hoe werkt het precies? 
Je kunt een twee persoonstafel of vier persoonstafel reserveren. Voor € 37,50 geniet je samen met een vriend of vriendin van de lekkerste hits, krijg je bij binnenkomst allebei een welkomstdrankje en staat er een lekkere schaal Willy Nacho's voor je klaar. Natuurlijk kun je gedurende de avond gewoon je drankjes blijven bestellen.

We houden ons netjes aan alle regels van het RIVM, je boekt een tafel in onze club en wij zorgen dat er voldoende afstand is met de buren. Er mag niet worden gelopen dus via de QR code bestel je gemakkelijk je drankje. Wij serveren de drankjes en hapjes bij jou aan tafel en Rewind zorgt uiteraard voor de lekkerste R&B classics. 

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM. Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie