do 11 mrt '21 19:00 - 21:30

Moord in Markant: No Happily Ever After

Create Studios
do 11 mrt '21
19:00 - 21:30
  • do 11 mrt '21
    19:00 - 21:30
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Schuilt er een rechercheur in je? Ben je goed met puzzels en codes? Kun je logisch nadenken? Dan zou je weleens de ‘Moord in Markant’ op kunnen lossen.

Het concept: probeer er met een team van minimaal twee en maximaal zes personen achter te komen wie de dader is. Een soort Cluedo en Escaperoom in één, aan tafel mét heerlijke borrelhapjes. Er worden ruim voldoende borrelhapjes geserveerd. Het is mogelijk dat deze qua hoeveelheid niet geheel overeenkomen met een volledige avondmaaltijd. 

Het spel is avondvullend en minstens één teamlid moet in het bezit zijn van een smartphone. Durf jij het aan? 

Goed om te weten: alle ‘Moord in Markant’ edities zijn anders. Je kunt dus vaker gaan.
Ben je al in een ander restaurant, theater of zaal geweest, let dan op de titel of je het moordspel niet vaker gedaan hebt.

Uiteraard respecteert Markant Uden de Covid-19 richtlijnen, waaronder de toepassing van 1,5 meter afstand (de evenementenzaal heeft voldoende ruimte om deze 1,5 meter afstand te hanteren). We letten extra op elkaars gezondheid. 

Onderdeel van:
Evenementenzaal
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie