wo 24 nov '21 19:30 en 19:30
Laat je omverblazen!

De Meisjes met de Wijsjes

Moerstaal
wo 24 nov '21
19:30 en 19:30

Met hun eerste voorstelling TEGELTJESWIJSHEID veroverden de Meisjes met de Wijsjes het hart van de theaterbezoeker. In hun tweede voorstelling MOERSTAAL liggen de tegeltjes in scherven en proberen ze de stukken aan elkaar te lijmen. De woorden hebben een andere volgorde gekregen en de liedjes zijn brutaler. Kom en laat je verrassen! 

Nederland. Het land waar je van je fiets afwaait en er altijd een gratis douche op de loer ligt. Het land waar de mensen het gelukkigst zijn, maar waar ook het meest wordt geklaagd. Het land waar iedereen tolerant is, maar niemand welkom en waar Zwarte Piet moet blijven. Het land waar burenruzies, geluidsoverlast en onbeschoft gedrag in het verkeer, op de sportvelden of in de supermarkt moeten worden bestreden met hashtags. Zijn wij echt zo direct als iedereen beweert of zijn we gewoonweg lomp? Zijn wij nou echte praters of zwijgen we liever, want wat zullen de buren wel niet denken? De Meisjes willen wel even praten. In hun eigen muzikale taal, onze moerstaal. Laat je door de Meisjes met de Wijsjes omverblazen om met een zonnige lach de zaal te verlaten!

Onderdeel van:
Theaterzaal

Met “Moerstaal” brengen De Meisjes met Wijsjes een uniek concept naar het theater

Theaterparadijs (****)
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie