za 5 dec '20 21:30 - 22:30
Sinterkerst in Markant Uden

De Hoe Overleef Ik De Kerst Show

Op Sterk Water
za 5 dec '20
21:30 - 22:30
  • za 5 dec '20
    21:30 - 22:30
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Het meest toonaangevende en grappigste improvisatiecabaret collectief Op Sterk Water viert Sinterkerst bij Markant Uden!

De mannen van Op Sterk Water zijn dé toonaangevende en grappigste improvisatiecabaretiers van Nederland. Hilarische en muzikale improvisaties volgen elkaar in rap tempo op. Geen avond is hetzelfde, altijd uniek en van hoog niveau! 

Op Sinterklaasavond kijken de mannen alvast vooruit naar het volgende feest; Kerst. Een perfect diner, een dik pak sneeuw en vrede op aarde. Zou het dit jaar wél lukken? Hoe voorkom je dat je hoge verwachtingen je kerst verpesten? Door te improviseren!

Kom met de hele familie lachen om je eigen kerstmislukkingen. Met hun jarenlange ervaring laat Op Sterk Water zien hoe je improviserend kunt pieken met kerst. Ook als niet alles volgens plan gaat!

Onderdeel van:
Evenementenzaal

Verbale acrobatiek van het allerhoogste niveau

★★★★ Theaterkrant
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie