Muzikaal eerbetoon

Tribute to The Cats

Tribute to The Cats Band
za 29 jun '19
20:30

Met Lea, Why, Marian, Times were when en niet te vergeten de wereldhit One way wind zorgt The Cats Band wekelijks in het hele land voor een feest der herkenning!

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, in de jaren zestig dé grondleggers van wat later als de ‘palingsound’ werd aangeduid. Het bleef niet bij dit eenmalige optreden, want de wijze waarop de Tribute to The Cats Band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen vroeg om een vervolg.

Inmiddels zijn we ruim vijftien jaar en méér dan zeshonderd concerten verder. De meeste bandleden hebben in het verleden hun sporen in de Volendamse muziekscene ruimschoots verdiend, in onder meer Next One, Stampvast, Left-site Dos-Chicos en Fiësta: Kees Plat, Thoom Veerman, Nico Tol, Harmen Veerman, Michel de Haan en Jan Veerman. De ‘jonkies’ Cees Veerman en nieuweling Larry Koning zijn aanstormende talenten, die de tijd van The Cats nooit hebben meegemaakt. Des te meer waarderen ze wat hun dorpsgenoten indertijd teweeg hebben gebracht en genieten ze wekelijks van wat de muziek van The Cats anno 2018 nog steeds los maakt.

Met z’n achten staan de bandleden garant voor een sfeervol en avondvullend programma, met vrijwel alle Cats-hits. Een groot feest van herkenning met heel veel gezelligheid en plezier!

Let op: dit is een sta-concert. Er zullen een beperkt aantal zitplaatsen zijn (krukken), deze zijn niet te reserveren.

 

Let op: bij dit event zijn alleen staanplaatsen beschikbaar.