wo 24 mrt '21 21:15 en 21:15
Nieuw theaterconcept!

De Grootste Helft

Eric Corton & Susan Visser
wo 24 mrt '21
21:15 en 21:15

In De Grootste Helft vallen we in het leven van een echtpaar dat elkaar niets meer te zeggen heeft, maar nog wel veel moet bespreken.

Ooit spraken ze de taal van de liefde, nu lijkt het onmogelijk nog met elkaar te kunnen communiceren. Ze worstelen met een kwellende vraag: hoe vertellen ze hun puberzoon dat ze uit elkaar gaan?

Susan Visser en Eric Corton spelen het echtpaar, maar stappen ook uit hun rol om te reflecteren op de situatie. Waar in hun relatie ging het mis, en waarom? En hoe kom je er toch samen uit?  
Scheiden doe je immers samen. 

De Grootste Helft is de eerste voorstelling van nieuw productiehuis Heads and Tales. 

Gratis te bezoeken inleiding
Om 18.30 is er een gratis te bezoeken inleiding op deze voorstelling. Je reserveert je plaatsen hiervoor gemakkelijk door bij het reserveren van je tickets 'Inleiding De Grootste Helft' toe te voegen. Dramaturg Annemiek Lely verzorgt de inleiding bij ‘De Grootste Helft’. Zij zal meer vertellen over de
inhoud en achtergrond van de voorstelling. Waar gaat ‘De Grootste Helft’ over? Waarom koos
productiehuis Heads and Tales ervoor om dit verhaal te brengen? Hoe is het script van Marc Veerkamp tot stand gekomen? Wie werken er verder aan deze productie mee en wat is hun werkwijze geweest? Annemiek zal tevens een paar kleine hints geven die maken dat je de voorstelling net iets anders gaat bekijken.

Credits
Spel: Susan Visser & Eric Corton
Regie: Benno Hoogveld
Script: Marc Veerkamp
Muziek: Rik Ronner
Licht- en decorontwerp: Mike den Ottolander
Kostuumontwerp: Sabine de Groot
Teckniek: Martijn Passchier
Ontwikkeling & productie: Annemiek Lely
Producent: Merel Ooms

Onderdeel van:
Theaterzaal

De Grootste Helft is herkenbaar, als een soort ‘scheiden voor dummies’ op de planken. Vol ontroering, maar zeker ook met de nodige humor, worden de vele kanten van een huwelijk op z’n eind belicht.

De Telegraaf (****)
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie