do 10 dec '20 19:30 en 19:30
Vragen, vragen, vragen...

Christel de Laat

Zijn daar nog vragen over? (reprise)
do 10 dec '20
19:30 en 19:30

De overheid heeft op 13 oktober aangescherpte maatregelen afgekondigd, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een van de maatregelen is de beperking van 30 personen in een binnenruimte. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt deze voorstelling te verplaatsen. Op deze webpagina vind je meer informatie.

Heb je geen vragen? Geen probleem. Christel heeft er des te meer. Waarom is koffie en thee bestellen tegenwoordig zo’n gedoe? Waarom moeten we zoveel keuzes maken? Het zijn geen wereldproblemen, maar alledaagse zaken die vragen bij Christel opwerpen. Je gaat dan ook ongedwongen een avondje ontspannen lachen over alledaagse dingen tegemoet. Zijn daar soms nog vragen over?

Rolstoelplaatsen
Het reserveren van een rolstoelplaats is helaas niet mogelijk via de website. Wil je een rolstoelplaats reserveren? Mail dan naar informatiepunt@markantuden.nl.

Onderdeel van:
Theaterzaal
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie