za 18 dec '21 19:15 en 19:15
Muzikale rijkdom, Afrikaanse cultuur en (kerst)tradities

The African Mamas

Christmas under African skies
za 18 dec '21
19:15 en 19:15

Een muzikaal programma met prachtige Afrikaanse traditionals, ontroerende a capella liederen, swingende gospel en natuurlijk ook de bekende internationale kerstnummers. 

De muzikale rijkdom, de Afrikaanse cultuur en (Kerst)tradities staan centraal in deze voorstelling. De groep straalt warmte en inspiratie uit met haar betoverende melodieën, om nog maar niet te spreken van de aanstekelijke Afrikaanse ritmes die de hele zaal opzwepen en zelfs de koudste kikkers niet onberoerd zullen laten. 
 
In de kerstperiode komen families samen. In Zuid-Afrika maken velen de reis van de stad naar het platteland, terug naar de roots. Met kerst worden warme herinneringen weer tot leven geblazen en worden nieuwe herinneringen gemaakt. De Mamas laten ons op geheel eigen wijze zien én horen hoe zij de kerst beleven. Want wie maalt er nog om een witte kerst met zo’n hartverwarmende en kleurrijke Christmas Under African Skies?
 
Cast
Aveline Twala | Aphiwe Dumeko | Ayanda Bandla | Pamela Mpanza | Ntsiki Ndzume | Mapule Mnguni  Sithembiso Nkosi | Nosipho Motoba
 
Credits
Regie: Vincent van den Elshout
Uitvoerend Producent: Stefan Bruin

Onderdeel van:
Theaterzaal
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie