vr 18 dec '20 21:30 en 21:30
Afgeleid van de musical ‘Adèle, Conny, Jasperina - De Grote Drie'

Concertante : De Grote Drie

Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo, Hanneke Drenth
vr 18 dec '20
21:30 en 21:30

Een theaterconcert, afgeleid van de musical ‘Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie’. Een fictief verhaal over de drie grote en unieke theatervedettes Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong. 

Een theaterconcert, afgeleid van de musical ‘Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie’. De productie werd juichend ontvangen, veelvuldig genomineerd en onderscheiden met een Musical Award voor beste musical.

We volgen de drie diva’s in aanloop naar een gezamenlijk concert dat er in het echt nooit was, maar dat we wel graag hadden willen zien. In deze concertante versie concentreren we ons op dit concert. Bij het maakproces van de musical had het artistieke team (Lars Boom, Paul van Ewijk, Ellen Pieters en Hans Cornelissen ) de grootste moeite met de keuze van de nummers : het zogenaamde ‘Kill your darlings’ effect. Er was nog zoveel moois en bekends in het rijke repertoire, dat nu in deze nieuwe versie wel aan bod kan komen.

De drie actrices vertolken in character ‘hun’ grootste successen zoals Het is Over, De Minutenwals, Zeur niet, Herr Heinzelmann, De bokken en schapen, Wat heb je gedaan Daan, Jaloezie, Dobbe Dobbe Dobbe, Om alles, Lou er ligt een lijster in de la, De vleselijke woning, Er zit nog leven in de oude kat, We bennen op de wereld om mekaar te helpen nietwaar, Wat voor weer zou het zijn in Den Haag.

Maak je klaar voor een avond gevuld met scherpe, informatieve en verbindende teksten.

Cast
Ellen Pieters - Adèle
Frédérique Sluyterman van Loo - Conny
Hanneke Drenth - Jasperina
David van den Tempel - diverse rollen
Billy Maluw - toetsen

Credits
Lars Boom – Script (naar een idee van Hans Cornelissen)
Regie - Paul van Ewijk

 

Onderdeel van:
Theaterzaal

Ingespeelde en gezongen perfectie bij De Grote Drie in Concert *****

Theaterparadijs.nl
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie