Groots en majestueus!

The Power of Elvis Ft. Bouke

Bouke & ElvisMatters
za 8 jun '19
20:15

De avondvullende show The power of Elvis ft. Bouke brengt het beste van twee werelden samen: de machtige live-stem van Bouke, gekoppeld aan de allergrootste hits van de grootste entertainer ooit.

Met een live-band en achtergrondkoor, is The power of Elvis ft. Bouke véél meer dan een walk down Memory Lane. Bouke brengt als geen ander de klassiekers weer tot leven, alsof ze pas gisteren in de hitparade stonden: In The Ghetto, Burning Love, Suspicious Minds, Can't Help Falling In Love… Heel de wereld zingt deze classics nog altijd foutloos mee, maar enkel bij The power of Elvis ft. Bouke klinken ze zoals ze zouden moéten klinken. Groots en Majestueus.

Over Bouke
Niemand benadert de kracht van de grote Elvis Presley beter dan Bouke. Nadat hij eerder de tv-zoektocht Waar is Elvis? won, begon hij aan een indrukwekkend parcours in binnen- en buitenland. Zijn krachtige stem, die door velen nauwelijks te onderscheiden is van de echte Elvis, bleef niet onopgemerkt. Joe Guercio, Elvis' muzikaal directeur tijdens de stadionshows van de seventies, vatte het zo samen: "Bouke is phenomenal. He is the Man!"

Eerder tourde Bouke met de legendarische TCB-band van Elvis en later met de Sweet Inspirations. En elke show met Bouke eindigt met lange, staande ovaties. Op vraag van Elvis' voormalige pianist en arrangeur Glen Hardin trok de jonge zanger uit Emmen naar Nashville om in de historische RCA Studio's een reeks songs op te nemen.