vr 13 nov '20 21:30 en 21:30
Knipoog naar het immens populaire bakprogramma

Heel Holland Lacht

Theater van de Klucht
vr 13 nov '20
21:30 en 21:30

Producent Theater van de Klucht brengt na het succes van Medisch Centrum Best dit seizoen opnieuw een tv-hit op de planken. De klucht Heel Holland Lacht is een knipoog naar het immens populaire bakprogramma van dit moment.

Een bezoek aan deze taartenwinkel vergeet je nooit meer. Maak bij de taartenvitrine kennis met de strenge eigenaresse die zich overal zorgen over maakt, behalve over haar taarten. Maar 'gelukkig' is er nog de slungelige Eddy om het draaiende te houden. Krijgen ze een koekje van eigen deeg of moeten ze op eieren lopen? Wat gebeurt er eigenlijk met al die taarten? En wat is er toch aan de hand met die klant die dagelijks langskomt maar nooit wat bestelt? 

Hond in de pot
De rollen in Heel Holland Lacht worden vertolkt door Arijan 'Adje' van Bavel, Sabine Beens en Onno Innemee. Een flinke uitdaging, want de drie acteurs vertolken gezamenlijk dertien rollen. Naast acteur is Arijan van Bavel ook als producent verbonden aan de theatervoorstelling. 

"Met Heel Holland Bakt als inspiratiebron kan het eigenlijk al niet meer stuk", aldus een enthousiaste Arijan. "Maar wie een bakwedstrijd verwacht, vindt de hond in de pot. Wij hebben er een heerlijk kluchtig sausje overheen gegooid en toveren het theater om tot de mafste taartenwinkel die je maar kunt bedenken." De regie van Heel Holland Lacht ligt in handen van Paul van Ewijk.

De komische timing is perfect

Ilovetheater ★★★★
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie