do 8 okt '20 21:30 en 21:30
Een muzikale one-man show

Jeroen van der Boom

The Pianoman
do 8 okt '20
21:30 en 21:30

Een muzikale one-man show van Jeroen van der Boom langs swingende hits en mooie momenten uit zijn glansrijke carrière. Na afloop zul je zeggen: Jeroen, jij bent zo… geweldig leuk!

Jeroen van der Boom is al heel wat jaren een drukbezet man! Zo stond hij geregeld in een bomvolle ArenA samen met de Toppers, presenteert hij diverse succesvolle TV-shows en is zijn muziek vaak terug te vinden in de Nederlandse hitlijsten. Inmiddels is hij als artiest niet meer weg te denken! Zijn veelzijdigheid komt helemaal tot zijn recht in de intieme setting van het theater. 
 
Daarom keert hij dit najaar terug in het theater met zijn speciale one-man show ‘Jeroen van der Boom - Live in het Theater’. De voorstelling is veelzijdig, intiem en bijzonder muzikaal. Jeroen neemt publiek mee langs de vele mooie momenten uit zijn inmiddels rijke carrière. Met natuurlijk al zijn grote hits, zoals Jij bent zo, Los van de grond en Kom maar op. Verwacht een show met hoog entertainmentgehalte en veel interactie met het publiek. Jeroen van der Boom – Live in het Theater wordt absoluut een muzikaal feestje.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie