za 30 jan '21 19:30 en 19:30
Ga mee op reis door het Bowie-universum

Where are we now

Sven Ratzke
za 30 jan '21
19:30 en 19:30

Ratzke is een entertainer en verhalenverteller pur sang die prikkelt, verwart en verleidt. Ga mee op reis door het Bowie-universum!

Dat Sven Ratzke één van de beste Bowie-vertolkers is, bewijst hij wederom met zijn nieuwste show Where Are We Now. Hierin laat hij in een intieme setting de kwaliteiten van Bowies nummers in al zijn puurheid zien. Zowel de poëtische eenvoud ervan als zijn universele thema’s komen aan bod. Klassiekers als Heroes en Ashes to Ashes, maar ook juweeltjes als Life on Mars? stralen in prachtige nieuwe arrangementen.

Ratzke is een entertainer en verhalenverteller pur sang die prikkelt, verwart en verleidt. 
Hij neemt je mee op reis door het haast filmische Bowie-universum en direct ook door het zijne. Feiten, fictie, anekdotes en onderonsjes met het publiek versmelten tot een spannend geheel. Sven speelde met deze show reeds in Australië, Europa en New York. Overal werd de show overladen met louter 5 sterren recensies en staande ovaties. Nu is hij eindelijk terug in Nederland! 

Cast
Sven Ratzke: zang | Christian Pabst: vleugel/piano

Creatives
Regie: Dirk Groeneveld

Sven Ratzke zingt Bowie met intens en beheerst pathos

NRC ★★★★
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie