zo 11 okt '20 14:30 en 14:30
Bekend van 'We Want More'

Angels Rule

WINGS
zo 11 okt '20
14:30 en 14:30

Na hun overweldigende deelname aan het tv-programma ‘We want more’ staat Angels Rule stevig op de muzikale kaart. De jury met o.a. Henk Poort, Davina Michelle en Trijntje Oosterhuis was lovend: “fantastische samenzang en harmonieën”, “ook individueel zeer sterke zangers” en “kippenvel van top tot teen”. Het filmpje van hun optreden werd op social media meer dan 800.000 keer bekeken.

De groep bestaande uit vocalisten Anneke Miggiels, Caroline Ermers, Marlies Driessen en Roel Verheggen weet dan ook telkens weer te verrassen en ontroeren met hun prachtige meerstemmigheid en een flinke dosis muzikaal plezier. Daarbij worden ze al 12 jaar kundig begeleid door hun vaste pianist Robert Lemmens.

In hun theatertour ‘Wings’ trakteren ze het publiek 70 minuten op hun allermooiste songs: van Fix you (dat ze tijdens We want more zongen) tot Omarm en Hard to say I’m sorry. Stuk voor stuk prachtige, swingende en ontroerende liedjes in de zo kenmerkende Angels Rule sound.   

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie