za 19 sep '20 15:30 - 16:40
Van de titelsong van de nieuwe film Engel

Zangeres Femke Meines is terug in het theater!

Femke Meines
za 19 sep '20
15:30 - 16:40
  • za 19 sep '20
    15:30 - 16:40
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Zangeres Femke Meines is terug in het theater. Op 19 september zal ze een akoestisch optreden verzorgen. 

Naast covers zullen ook een aantal eigen tracks gespeeld worden waaronder de nieuwe single Dichterbij. Dit is de officiële soundtrack van de nieuwe film Engel naar het gelijknamige boek van Isa Hoes.

Over Femke Meines
In 2011 deed ze mee aan het Junior Eurovisiesongfestival met het liedje Tik Tak Tik, maar kwalificeerde zich niet voor de finale. In 2012 probeerde ze het met het liedje Zomerzon, maar eenmaal bij de audities vroeg de jury of ze haar nummer Tik Tak Tik nog een keer wilde zingen en zo ging ze toch met het eerste liedje door.
Deze keer had ze wel succes en plaatste zich voor de finale. Uiteindelijk werd ze geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival 2012. Deze vond plaats op 1 december 2012 in de Heineken Music Hall. Ze won van MainStreet, Alessandro, Sterre en Melle. In de internationale finale in Amsterdam werd Meines 7e, met 69 punten. Op 8 maart 2013 werd haar volgende single, getiteld Dan kies ik voor jou, uitgebracht.

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM.  Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Benieuwd naar de rest van onze Zinderende Zomer?
Klik hier om het volledige zomerprogramma te bekijken.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie