vr 18 sep '20 21:00 en 21:00
Ode aan de koningen van de samenzang

The Wieners Play The Everly Brothers

The Wieners
vr 18 sep '20
21:00 en 21:00

Deze voorstelling is uitverkocht. Word je graag geïnformeerd wanneer er tickets vrijkomen? Meld jezelf dan aan voor de wachtlijst.

-

Geniet een avond van de hits van de The Everly Brothers. Een ode gespeeld door één van de beste rock 'n roll bands van Nederland. Van Bye Bye Love tot On The Wings Of A Nightingale. Deze show is een ware ode aan de Koningen Van De Samenzang!

Een absoluut waardig eerbetoon aan The Everly Brothers door dé Nederlandse rock 'n roll tributeband: The Wieners! Alle hits zoals Wake Up Little Susie, Bird Dog, Til I Kissed You en All I Have To Do Is Dream klinken alsof Don en Phil vlak voor je staan. Maar The Wieners spelen ook verrassende B-kantjes, met hoorbaar veel liefde voor het origineel. Tussen de bedrijven door, weten de muzikanten mooie anekdotes te vertellen uit de levens van The Everly Brothers en over het ontstaan van de nummers. 

De carrière van de Everly's wordt gevolgd vanaf het prille begin, toen de jonge broertjes optraden in het radioprogramma van hun ouders, via de internationale doorbraak in 1957 en de vele successen daarna, tot en met de glorieuze comeback in de jaren '80. 

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie