za 22 aug '20 21:45 en 21:45
Een muzikale reis rond de wereld

Op vakantie met Baby Blue

Baby Blue
za 22 aug '20
21:45 en 21:45

Voor een heerlijk zomergevoel hoef je dit jaar niet de grens over. De jongemannen van Baby Blue nemen je mee langs al je favoriete vakantiebestemmingen in een wervelende interactieve show. 

Van de Spaanse Costa Brava tot aan het Scandinavisch hoogland en alles er tussenin. Verwacht een muzikale cocktail van zomerhits en campingclassics. 

Andere jaren knallen deze klassiekers uit menig autoradio op de Route du Soleil maar dit jaar hoor je ze live in Nederland!  De geur van BBQ en zonnebrand komt je tegemoet en je herinnert je ineens je eerste vakantieliefde. 
Zelfs al blijven de vliegtuigen aan de grond, deze vakantie kan niemand je ontnemen!

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM. Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Benieuwd naar de rest van onze Zinderende Zomer?
Klik hier om het volledige zomerprogramma te bekijken.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie