vr 11 sep '20 22:30 en 22:30
'80, 90's & 00's terras bij Markant!

TNT terras by Markant

TNT
vr 11 sep '20
22:30 en 22:30

Weer eventjes Terug Naar Toen? Dat kan, bij TNT-terras by Markant! Dit legendarische feestje komt recht uit Amsterdam, zo naar het zonnige Uden. Helemaal corona-proof en niet minder gezellig, geniet jij deze zomer in onze speciale beachclub van de allerbeste hitjes uit de 80’s, 90’s en 00’s. Bijkomend voordeel: als je zit te hupsen op je stoel ziet niemand dat je eigenlijk helemaal niet kan dansen. Laat maar komen, die guilty pleasures!

De evenementzaal van Markant is deze zomer omgetoverd tot een Club 1.5, de perfecte plek voor een gezellig terras-feestje. Bij je ticket voor TNT-terras by Markant is niet alleen entree inbegrepen, maar ook een heerlijke welkomstcocktail of een Mexicaans biertje en een schaal Willy Nacho's. Hoef je die ook niet te missen deze zomer. TNT zorgt ervoor dat alle superster DJ’s in topvorm zijn, kun jij zorgeloos genieten van de een avond uit met echte classics.

Reserveer direct en herleef je verwarrende tienerjaren, je fabulous twenties of een hele
andere toffe tijd uit je leven!

Hoe werkt het precies? 
Je kunt een twee persoonstafel of vier persoonstafel reserveren. Bij binnenkomst staan daar
een welkomstdrankje en een lekkere schaal Willy Nacho's voor je klaar. Wij zorgen dat er
voldoende afstand is met de buren en omdat er niet teveel gewandeld mag worden bestel je
hapjes en drankjes eenvoudig via een QR-code.

Veilig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM.  Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Benieuwd naar de rest van onze Zinderende Zomer?
Klik hier om het volledige zomerprogramma te bekijken.

 

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie