wo 30 sep '20 19:00 - 21:30
Cluedo en Escaperoom in één

Moord in Cusco: Kermis Sinksen

Create studios
wo 30 sep '20
19:00 - 21:30
  • wo 30 sep '20
    19:00 - 21:30
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Schuilt er een rechercheur in je? Ben je goed met puzzels en codes? Kun je logisch nadenken? Dan zou je weleens de ‘Moord in Cusco’ op kunnen lossen.

Een nieuw concept: probeer er met een team van minimaal twee en maximaal zes personen achter te komen wie de dader is. Een soort Cluedo en Escaperoom in één, aan tafel mét heerlijke hapjes welke in een aantal rondes worden geserveerd.

Het spel is avondvullend en minstens één teamlid moet in het bezit zijn van een smartphone. Durf jij het aan? 

Goed om te weten: alle ‘Moord in Cusco’ edities zijn anders. Je kunt dus vaker gaan.
Ben je al in andere theaters geweest, let dan op de titel of je het moordspel niet vaker gedaan hebt.

Uiteraard respecteert Markant Uden de Covid-19 richtlijnen, waaronder de toepassing van 1,5 meter afstand (de evenementenzaal heeft voldoende ruimte om deze 1,5 meter afstand te hanteren). We letten extra op elkaars gezondheid. 

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM. Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Benieuwd naar de rest van onze Zinderende Zomer?
Klik hier om het volledige zomerprogramma te bekijken.

Zaal open: 18.30 uur
Aanvang: 19.00 uur

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie