zo 21 feb '21 20:00 en 20:00

Wouter Hamel

Jazz en pop ontmoeten elkaar
zo 21 feb '21
20:00 en 20:00

Boystown is de titel van het in 2019 verschenen album van Wouter Hamel. Tijdens deze voorstelling zal hij o.a. werk van dit album spelen. Meer dan een decennium nadat hij met zijn succesalbums Hamel en Nobody’s Tune zijn muzikale bakens plaatste in het toen onontgonnen gebied waar jazz en pop elkaar ontmoeten, keert hij met dit album terug naar die plek waar z'n muzikale hart ligt. De nostalgische sound van Boystown vormt een perfecte match met de warme, jazzy stem van Hamel. 

Na een vliegende start in 2007 ging het Wouter Hamel na debuutsingle Breezy al snel voor de wind. De eerste twee platenwerden platina, meerdere buitenlanden werden veroverd en zelfs het Koningshuis werd fan!

Boystown is een band-project, zonder externe producers/arrangeurs. Hamel en zijn pianist Thierry Castel werkten in afzondering aan de tracks. Ze creëerden een muzikale wereld die zich uitstrekt van vroege Brian Wilson orkestraties tot melancholische Scorsese sferen. Boystown gaat over voornemens en verlangens en de romantische single Live It Up klinkt als de titeltrack van een filmklassieker.

Over Wouter Hamel
Creatieve omzwervingen en uitdagingen doen een mens groeien, maar veranderen niet wie je in het diepst van je hart bent. Wouter Hamel weet daar alles van. Gelouterd door de ervaring met zijn meer popgeoriënteerde avonturen, is het geluid van Hamel als vanouds. 

Benieuwd naar de rest van onze Zinderende Zomer?
Klik hier om het volledige zomerprogramma te bekijken.

Zaal open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur

Onderdeel van:
Evenementenzaal
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie