za 11 dec '21 19:00 en 19:00
Verbluffend eerbetoon aan een groots artiest

Johnny Cash, A Hundred Highways

Def Americans
za 11 dec '21
19:00 en 19:00

Ook zo'n fan van de muziek van de legendarische Johnny Cash? De Def Americans bezorgen je een verbluffend goede show, met alleen het allerbeste van de Man In Black! 

De Johnny Cash-tribute band, Def Americans, treedt op ter ere van hun 12,5-jarig jubileum! De songs die The Man in Black zelf met zoveel liefde en overtuiging wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door de Brabanders. Als geen ander weten zij meer dan 50 jaar na de eerste hits van Johnny Cash de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. Laat je verrassen door het allermooiste uit honderden shows!
 
Speciaal voor deze gelegenheid is de band op pad met een nieuwe cd/elpee met daarop bekende nummers en bijzondere favorieten van de band. Ook is er in samenwerking met Beerze Bier een exclusieve Pale Ale uit de brouwerij, speciaal om te proosten op dit bijzondere jubileum van 12,5 jaar Def Americans.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie