zo 27 sep '20 15:00 - 16:45
Met een onweerstaanbaar joie de vivre

Tess et les Moutons

zo 27 sep '20
15:00 - 16:45
  • zo 27 sep '20
    15:00 - 16:45
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Tess et les Moutons passen in elke setting waar het geen ramp is als er wijn wordt gemorst.

De eerste keer dat Tess van der Zwet Jacques Brel hoorde sloeg de bliksem in.

Inmiddels zijn Tess en haar Moutons honderden shows verder, hebben ze een liefdevol ontvangen EP uitgebracht en stond Tess in juli 2019 in Paradiso hun recent verschenen ode Mon Paris te zingen. Maar elk optreden draait nog steeds om de essentie: de menselijke ziel naar de oppervlakte trekken zoals alleen het Franse levenslied dat kan. Met originals van Brel, Piaf en Aznavour, vertaalde klassiekers en eigen werk.

Ze doen dat met een onweerstaanbaar joie de vivre en de ballen om de ongecastreerde versie van chansons te laten horen: het mag ingetogen en mooi zijn, maar het mag ook lelijk zijn, grotesk. En keer op keer blijken de oerkrachten van het chanson een magnetisme te bezitten van heb ik jou daar: meezingen, tranen in de ogen en gelukzalige koppen over de volle breedte. Tess et les Moutons op het podium is een emotionele rollercoaster die altijd eindigt in een uitbundig feestje, met alle maskers af.

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM. Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Benieuwd naar de rest van onze Zinderende Zomer?
Klik hier om het volledige zomerprogramma te bekijken.

Zaal open: 14.30 uur
Aanvang: 15.00 uur

En dan komt er een dame uit Den Haag. Die schrijft gewoon wat mij betreft dé zomerhit van 2019. In het Frans. 'Mon Paris'. Én ze heeft een band die ze ‘Tess en de schapen’ noemt. Dan kun je bij mij niet meer stuk en moet je gewoon hier op het podium komen.” –

Leo Blokhuis tijdens de Hitklup in Paradiso, 2019
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie