Ultieme ABBA show

The Concert Show

ABBA GOLD
vr 31 mei '19
20:30

Een spectaculaire show met alle onvergetelijke songs van Agnetha, Annifrid, Benny en Bjorn. Speciaal geselecteerde musici en zangers, met toestemming van de originele ABBA-leden (wauw!), laten alle beroemde ABBA-songs aan bod komen.

Aangevuld met een authentieke unplugged uitvoering van enkele hits. De producent van deze show heeft in overleg met de échte ABBA de arrangementen zodanig aangevuld dat de prachtige ABBA-muziek nog voller en kleurrijker klinkt als voorheen!

Het tribute concert in de Parijse Olympia maakte zo'n grote indruk dat de originele ABBA ABBA GOLD verkoos boven vele anderen. De opname van ABBA GOLD werd door Universal - de eigenaar van de ABBA-rechten - wereldwijd uitgebracht op dvd.

De voorstelling heeft een prachtige video- en lichtshow. In meer dan twintig landen maakt deze indrukwekkende revival furore. Europa, Rusland, Japan, het Midden Oosten: overal wordt de groep gevraagd. De ABBA-feeling is still alive! Geniet van alle grote ABBA hits: Waterloo, Fernando, Voulez vous, Super Trouper en nog veel meer.


Let op: dit is een sta-concert. Er zullen een beperkt aantal zitplaatsen zijn (krukken), deze zijn niet te reserveren.

Let op: bij dit event zijn alleen staanplaatsen beschikbaar.