zo 16 aug '20 13:00 en 13:00
Doe je ogen heel even dicht en je hoort...

Elvis

Bouke Remembering Elvis
zo 16 aug '20
13:00 en 13:00

Zondag 16 augustus is het precies 43 jaar geleden dat Elvis Presley in Memphis, Tennessee overleed op 42-jarige leeftijd. Nog altijd is Elvis een begrip in de muziekwereld.

Tijdens de show Bouke Remembering Elvis zullen de grootste hits van The King langskomen. De opzwepende rock ‘n roll, de gevoelige ballads en inspirerende gospels, je zal het in deze ode aan de grootste entertainer ooit allemaal live meemaken. 

Bouke is wereldwijd een van de beste vertolkers van de songs van Elvis, zijn fenomenale stem bracht hem reeds meerdere keren naar Memphis (USA) waar hij de songs van Elvis opnieuw tot leven bracht op Graceland, het domein van Elvis zelf.

Op 16 augustus gaan we in Markant Uden een volledig corona-proof ode brengen aan Elvis. Bouke Remembering Elvis met Bouke, de ElvisMatters Band en backing vocals speciaal voor een publiek van slechts 150 personen!

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM. Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Benieuwd naar de rest van onze Zinderende Zomer?
Klik hier om het volledige zomerprogramma te bekijken.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie