vr 21 aug '20 20:30 - 23:30
Tribute to

I Sing Ed Sheeran

Support: Angie Flare
vr 21 aug '20
20:30 - 23:30
  • vr 21 aug '20
    20:30 - 23:30
    Evenementenzaal
    Geannuleerd
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Tickethouders zijn hierover persoonlijk geïnformeerd. 

 

Met zijn muziek betovert Ed Sheeran keer op keer de harten van mensen over de hele wereld. Zijn concerten in Nederland zijn in no-time uitverkocht. 

I Sing Ed Sheeran is een one-man-tribute show. Jonny Smokes creëert met zijn loopstation en gitaren de sfeer en de sound zoals Ed Sheeran dat zelf doet.

Het coveren van Ed Sheeran one-man-performance lijkt misschien een onmogelijke taak, maar met I Sing Ed Sheeran bewijst Jonny Smokes het tegenovergestelde. Hij speelt alle grote hits van Ed Sheeran; van Shape of you en I don’t care tot de klassiekers als A-team en Thinking out Loud.

Voorprogramma Angie Flare
Singer-songwriter Angie Flare uit Gemert laat met haar kleine lengte en afkomst, maar grote stem zien dat ‘great things come in small packages’.

Met deze boodschap schrijft Angie aanstekelijke country songs die je vleugels geven. In maart lanceerde ze haar debuut EP 'Footprints in the Sand', geïnspireerd door de stad Nashville en haar artiesten als Carrie Underwood en Luke Combs.

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM.  Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Benieuwd naar de rest van onze Zinderende Zomer?
Klik hier om het volledige zomerprogramma te bekijken.

 

Zaal open: 20.00 uur
Aanvang voorprogramma: 20.30 uur
Aanvang I sing Ed Sheeran: 21.30 uur

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie