zo 9 aug '20 13:30 en 13:30
Uniek optreden

Emma Heesters & Rolf Sanchez

Concert
zo 9 aug '20
13:30 en 13:30

Markant Uden presenteert in het zinderende zomerprogramma een uniek optreden. Emma Heesters & Rolf Sanchez treden beide op! Deze unieke kans zul je niet snel elders voorbij zien komen.
Pak 'm en reserveer snel! (het aantal tickets is beperkt vanwege alle richtlijnen en adviezen die vanuit het RIVM gegeven zijn).

Emma en Rolf hebben elkaar leren kennen bij het programma De Beste Zangers en met resultaat, de kneiterhit Pa Olvidarte bestormde de hitlijsten. Uiteraard zullen dan ook samen deze hit ten gehore brengen. Pa Olvidarte was de hoogste stijger in de hitparade, belandde binnen drie weken in de top 5, is het hoogst genoteerde Spaanstalige nummer ooit in de Top 40 en behaalde onlangs platina.

Over Emma Heesters
Emma Heesters is een gepassioneerde zangeres, songwriter, performer en de meest gevolgde musical YouTuber in Nederland. Emma begon haar carrière met het uploaden van coversongs naar YouTube en verdiende al snel een toegewijd aantal fans over de hele wereld die afstemden om haar wekelijkse uploads te bekijken.
 
Gedurende 2019 heeft Emma samengewerkt met en Boyce Avenue ondersteund tijdens hun Europese tournee, opgetreden bij VidCon in Amerika en Engeland en is ze regelmatig in de media te gast geweest evenals ze in november is uitgeroepen tot Nederlands eerste winnaar van de MTV's Push Award 2019.
 
Over Rolf Sanchez
Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle export product van Nederland op het gebied van Latin muziek. Na maar liefst drie nummer 1-hits in de US Radio Billboard, vele uitverkochte shows in Midden-en Latijns-Amerika én te zijn genomineerd voor twee verschillende major awards als talent en nieuwkomer van het jaar, keerde de King of Dutch Latin, na een verblijf van enkele jaren in Amerika, afgelopen jaar weer terug naar Nederland.
Ook hier gaf Rolf zijn visitekaartje als top entertainer af en maakte Latin onder een breed publiek geliefd. 

Afgelopen maart bracht hij zijn eigen single Como Tu uit, welke inmiddels al meer dan 4 miljoen keer is gestreamd en stond op dag één al in de Alarmschijf van Q-music. Daarnaast staat Rolf op 3 oktober 2020 met zijn eerste eigen show in een uitverkocht AFAS Live. Nederland kan niet meer om multi-talent Rolf Sanchez heen, noch om Latin muziek.

DJ Daniel Gorter zal vooraf zorgen voor de muzikale omlijsting.

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM.  Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Benieuwd naar de rest van onze Zinderende Zomer?
Klik hier om het volledige zomerprogramma te bekijken.

Zaal open: 13.30 uur
Aanvang: 14.00 uur

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie