za 15 aug '20 21:00 - 23:45
Een heerlijke verrassing

The Dutch tribute to Beth Hart

Delicious Suprise plays Beth Hart
za 15 aug '20
21:00 - 23:45
  • za 15 aug '20
    21:00 - 23:45
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Vernoemd naar een song van Beth Hart, brengt deze tribute band waar ze voor staat: een heerlijke verrassing.

Beth Hart is misschien niet de bekendste maar wel een enorm populaire zangeres met een geweldige schare trouwe fans. Haar optredens verkopen in een mum van tijd uit en dat is niet gek. Op het podium geeft ze zich helemaal, altijd. Haar turbulente verleden bood en biedt nog steeds inspiratie voor meeslepende teksten en knappe muzikale arrangementen, soms klein en akoestisch, soms bombastisch met gillende gitaren.

De energieke Linda en haar doorgewinterde muzikanten vertolken Beth Hart op een manier die haar reputatie eer aan doet. Delicious Surprise staat garant voor een meeslepende show; bitchy, bluesy, raw & sweet. 

Laat je onderdompelen in een mix van de bekende en minder bekende nummers van Beth Hart: emotionele blues, stevige rock, zoete ballads en catchy jazz. Maar ook songs van haar idolen die Beth zelf ook gecoverd heeft zoals Led Zeppelin, Etta James, Tina Turner, Gavin de Graw. Kortom, ook herkenbaar voor publiek dat Beth nog niet zo goed kent.
Hou je van Beth Hart, dan hou je van Delicious Surprise!
 
Delicious Surprise is:
Linda Broekhoven: vocals
Ben van Gerven: drums, backing vocals
Arjon Valk: bass, backing vocals
Frankie van Beek: guitars
Jur Smits: keyboards, guitar

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM.  Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Benieuwd naar de rest van onze Zinderende Zomer?
Klik hier om het volledige zomerprogramma te bekijken.

Zaal open: 21.00 uur
Aanvang: 21.30 uur

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie