za 12 sep '20 22:00 - 23:30
Warme muziekstijl

Buscemi (BE) & band live!

Buscemi & band
za 12 sep '20
22:00 - 23:30
  • za 12 sep '20
    22:00 - 23:30
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

De Belgische DJ/Producer Buscemi komt met Live band naar Markant Uden.
Met een release dit najaar bij een Nederlands label, de perfecte timing om deze held weer terug te halen over de landgrens.

Dirk Swartenbroekx draait al sinds 1996 onder de naam Buscemi, één van zijn favoriete acteurs, die hij zelf ook al in levende lijve ontmoet heeft. Zijn muziekstijl wordt het best omschreven als een warme muziekstijl met elementen uit bossa, jazz, house, brazilian grooves, afrobeat, balkan, en dub… 
 
Tot nu toe heeft hij al 10 soloalbums, 2 albums met de Italiaanse pianist en componist Michel Bisceglia en 1 album met de Italiaanse zanger Rocco Granata gerealiseerd. Zijn laatste singel, Luna Misteriosa, stond maanden in de hitlijsten in Griekenland. De track stond ook op de nieuwe cd van de succesvolle Buddha Bar-reeks, gecompileerd door de Franse DJ Ravin.
 
Buscemi draait vaak op klasse-events (voor Mercedes, Porsche, Hilton Hotels) en is de huisdj van het voormalig gerenommeerde 3 sterren restaurant Hertog Jan in Brugge, nu genaamd LESS. Verder heeft hij al op oneindig veel festivals gespeeld. Werchter, Tomorrowland, Pukkelpop, Dranouter, Marktrock, Lokerse Feesten, Gent Jazz, Tomorrowland, Burning Man USA, South by Southwest USA, Jazzfestival Toronto CANADA, Montreux Jazz Zwisterland, Hilton Hotel Bangkok en nog veel meer…

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM.  Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Benieuwd naar de rest van onze Zinderende Zomer?
Klik hier om het volledige zomerprogramma te bekijken.
 

Zaal open: 21.30 uur
Aanvang: 22.00 uur

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie