zo 23 aug '20 20:00
Alternative metal

Ann My Guard (HON)

Ann My Guard (HON)
zo 23 aug '20
20:00
  • zo 23 aug '20
    20:00
    Evenementenzaal
    Geannuleerd
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Tickethouders zijn hierover persoonlijk geïnformeerd.

 

Het verhaal van Ann my Guard gaat terug tot 2007 toen Eszter Anna Baumann haar eerste demo’s opnam in haar geboortestad Boedapest. 

Veel geduld en hard werken en vele experimenten vormde de band in deze periode. Een eerste mijlpaal was de video van Preparation van hun debuut-EP die enorm populair was in Hongarije. 

De internationale doorbraak volgde met het eerste volledige album Innocence Descent uit 2014 en de daarop volgende albums Ourania (2017) en Moira (2018). Laatstgenoemde ontving de grootste een meest succesvolle internationale media-feedback en werd zelfs genomineerd voor een Hungarian Metal Award.

Eszter Anna Baumann deed mee aan FME (Female Metal Event)

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM. Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Benieuwd naar de rest van onze Zinderende Zomer?
Klik hier om het volledige zomerprogramma te bekijken.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie