vr 14 aug '20 21:00 - 23:00
Southern bluesrock op z'n best

Voltage

Voltage
vr 14 aug '20
21:00 - 23:00
  • vr 14 aug '20
    21:00 - 23:00
    Evenementenzaal balkon
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

In het najaar van 2020 gaat Voltage op promotietour voor hun nieuwe album en spelen ze o.a. een volledige show in De Pul. Deze zomer komt de band alvast een voorproefje geven bij Markant voor hun trouwste fans. Een akoestische show, hoe vet is dat!

 

Het thema van de plaat It's About Time is eerlijk zijn, bij jezelf blijven en mooie verhalen vertellen. Dat wordt gelijk duidelijk bij het openingsnummer van het album. De tekst van The Last Time gaat over dat niemand je kan weerhouden om te doen wat je wil en hoe je dat wil. Wat dat betreft is It’s About Time bijna een conceptalbum over jezelf blijven en het pad blijven volgen dat je voor jezelf hebt uitgestippeld.

Het resultaat zijn elf eerlijke songs, zonder poespas, recht voor zijn raap. 'De songs gaan over hoe het voelt om de underdog te zijn en de struggles die je hebt als muzikant, zeker als je gitaarmuziek maakt. Ik vind het belangrijk dat dit soort muziek overeind blijft, hoe moeilijk het ook is. Dit is de muziek waar ik ooit verliefd op ben geworden, muziek die spreekt vanuit het hart. Eerlijker dan deze plaat wordt het niet!', aldus Dave.

Voltage werd in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen, toen nog als coverband. Al snel verschoof de focus van covers naar eigen materiaal. Dit resulteerde in een eerste EP in 2012 en debuutalbum Travellin’ Men in het voorjaar van 2015. In 2017 verscheen opvolger Around The Bend. Het materiaal was inmiddels aangevuld met Americana en country invloeden. Meerdere eigen clubtours, festivals als Paaspop en Zwarte Cross en diverse voorprogramma’s volgden. In 2019 deed de band de Tribute to Tom Petty tour.

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM.  Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Benieuwd naar de rest van onze Zinderende Zomer?
Klik hier om het volledige zomerprogramma te bekijken.

Zaal open: 20.30 uur
Aanvang: 21.00 uur

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie