do 16 jul '20 21:30 en 21:30
Vragen, vragen, vragen...

Christel de Laat

Zijn daar nog vragen over? (reprise)
do 16 jul '20
21:30 en 21:30

We mogen weer! Christel wil héél graag spelen en wij willen je natuurlijk heel graag weer ontvangen in ons theater. Daarom treedt Christel in de maand juli maar liefst 16 (!) keer op in Markant Uden.

Wij van Markant Uden kijken hier enorm naar uit. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM.  Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Heb je geen vragen? Geen probleem. Christel heeft er des te meer. Waarom is koffie en thee bestellen tegenwoordig zo’n gedoe? Waarom moeten we zoveel keuzes maken? Het zijn geen wereldproblemen, maar alledaagse zaken die vragen bij Christel opwerpen. Je gaat dan ook ongedwongen een avondje ontspannen lachen over alledaagse dingen tegemoet. Zijn daar soms nog vragen over?

Rolstoelplaatsen
Het reserveren van een rolstoelplaats is helaas niet mogelijk via de website. Wilt u een rolstoelplaats reserveren? Mail dan naar informatiepunt@markantuden.nl.

Mede mogelijk gemaakt door:

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie