za 5 sep '20 19:30 - 21:00
Tienjarig jubileum in de schijnwerpers

Handsome Poets

Handsome Poets
za 5 sep '20
19:30 - 21:00
  • za 5 sep '20
    19:30 - 21:00
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Ze hebben een volgepropte prijzenkast met platinum platen en alle mogelijke fraai vormgegeven prijzen. Maar uiteindelijk zijn en blijven de Handsome Poets gewoon die lieve schatten aan de keukentafel. 

Tien jaar na hun ontmoeting aan een keukentafel in een boerderij in Gouda en vele hits, radio & tv optredens en festivals later, maken de leden van The Handsome Poets de balans op. Iedereen herkent de eerste noten van Sky on Fire en kan de tune van de Olympische Spelen meezingen. Ze hebben alle grote festivals plat gespeeld, van Pinkpop en Lowlands tot Concert at Sea en Vrienden van Amstel. Ze hebben een volgepropte prijzenkast met platinum platen en alle mogelijke fraai vormgegeven prijzen. Maar uiteindelijk zijn en blijven de Handsome Poets gewoon die lieve schatten aan de keukentafel. 

Ze hebben zich nooit druk gemaakt over hun imago, dure studio’s of schrijfsessies in Londen of L.A. Na al die jaren staat dat tafeltje nog steeds centraal. Dat staat voor hun vriendschap, het delen van leed, geluk, succes, eten, drank, natuurlijk het schrijven van hun eigen liedjes én het spelen van liedjes van andere bands, al was het maar voor de lol. Na hun succesvolle clubtour langs de bekende poppodia in 2018/2019 gaan Tim, Nils, Daniël en Erik in 2020-2021 het theater in. Ze spelen liedjes van zichzelf en een schat aan (Nederlandstalige) liedjes van andere artiesten. 

Benieuwd naar hoe het er aan hun keukentafel aan toe gaat? Neem je beste vriend, zus, oma, buurman of andere lieve schatten uit je eigen omgeving mee naar deze muzikale avond met mooie liedjes en een flinke dosis positiviteit. En mooi meegenomen, de band viert dus hun tienjarig jubileum in de schijnwerpers... en wie jarig is trakteert! 

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM.  Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Benieuwd naar de rest van onze Zinderende Zomer?
Klik hier om het volledige zomerprogramma te bekijken.

Zaal open: 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie