vr 9 okt '20 21:30
De 80’s Heavy Metal herleven!

Dangerous times for the Dead (NL) & After All (BE)

Stevige melodieuze riffs en catchy composities
vr 9 okt '20
21:30
  • vr 9 okt '20
    21:30
    Evenementenzaal
    Geannuleerd
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Vanwege de huidige coronamaatregelen en het gegeven dat After All uit België komt is helaas besloten dat het concert van Dangerous times for the Dead & After All geannuleerd wordt. Heb je tickets voor deze voorstelling? Dan wordt je via e-mail persoonlijk geïnformeerd.

Met hun stevige melodieuze riffs en catchy composities laat Dangerous Times For The Dead de 80’s Heavy Metal herleven! After All is Belgiës bekendste thrashband. 

Dangerous Times For The Dead

In het werk van deze enthousiaste Nederlandse NWOTHM-band hoor je iconen als DIO, Iron Maiden, Judas Priest en Black Sabbath terug. Pakkende Heavy Metal songs met verhalende teksten waarop je kunt headbangen. Stevige twin gitaren, een pompende ritmesectie en een sterke cleane vocalist. Dangerous Times For The Dead (DT4TD in het kort) bestaat uit voormalig leden van BURN, Evil Eyes, Rotogroove en Faustonaut. Stuk voor stuk Rock'n'roll veteranen, die van elk optreden een feestje maken.

After All
De groep tourde met grote namen als King Diamond, Anthrax, Testament en Fear Factory, stond op Graspop en opende voor Judas Priest in de Lotto Arena. Aardschok omschreef het album Waves Of Annihilation als de beste speedmetalplaat die ooit in Europa is gemaakt.

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM.  Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Benieuwd naar de rest van onze Zinderende Zomer?
Klik hier om het volledige zomerprogramma te bekijken.

Zaal open: 21.00 uur
Aanvang: 21.30 uur

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie