Superjuffie (5+)

De Toren van Geluid
Komt Superjuffies hulp op tijd?
ma 18 apr '22 14:30
ma 18 apr '22
14:30
  • ma 18 apr '22
    14:30
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Na de Pluim van de Kinderjury en een eigen bioscoopfilm komt Superjuffie naar de theaters gevlogen!

Dit is juf Josje.
Een heel gewone juf. 
Maar kunnen jullie een geheim bewaren?
Nee? Stop dan met lezen!
Ja? Luister dan goed!
Josje is namelijk een heel bijzondere juf.
Ze is Superjuffie! 

Als er een dier in gevaar is, verandert juf Josje in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een tornado door de lucht. Zo redt ze alle dieren net op tijd! Al snel ontdekken haar leerlingen en Hakim, de conciërge, haar bijzondere gave. Gelukkig beloven ze niets tegen de strenge directeur te zeggen. Ondertussen gebeuren er hele vreemde dingen in de stadsdierentuin... Komt Superjuffies hulp op tijd?

De Superjuffie-boeken van Janneke Schotveld, met illustraties van Annet Schaap, zijn al lange tijd een groot succes en zijn met vele prijzen bekroond. De makers van De Toren van Geluid zijn Superblij om met Superjuffie een nieuw avontuur aan te gaan. Ze kunnen niet wachten om het verhaal over de lieve en stoere Juf Josje naar de theaters te brengen!

Knuffelslaapfeestje in de bibliotheek
Superjuffie heeft een gave. Ze kan dieren die in nood zijn redden, omdat ze, na het eten van een krijtje, superkrachten krijgt en met dieren kan praten.

Maar wist je dat dieren ook dol zijn op de bibliotheek? ’s Nachts lezen je knuffels namelijk het liefst de mooiste verhalen uit de bibliotheek. Daarom organiseren we een knuffelslaapfeestje in de bibliotheek. Je mag op donderdag 7 april één van je lievelingsknuffels brengen naar de bibliotheek. Deze knuffel mag voor deze keer 1 nachtje blijven slapen. Hoe laat je je knuffel mag brengen zullen we op de website van de bibliotheek bekend maken in maart 2021. Benieuwd wat ze beleven? We hangen fotocamera’s op, zodat je naderhand kunt zien welke boeken ze hebben gelezen.

Onder alle knuffels worden kaartjes verloot voor de voorstelling van Superjuffie. Misschien wil je knuffel ook wel mee naar de voorstelling in theater Markant Uden...?


De Toren van Geluid
Sinds 2001 brengt De Toren van Geluid interactieve muziektheatervoorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar. Via toegankelijke voorstellingen, waarbij eenvoud en helderheid voorop staan, wil de theatergroep kinderen laten kennismaken met theater en muziek. 

Eerder maakte het gezelschap voorstellingen rondom o.a. Agent en Boef, Pim & Pom en Ssst! De tijger slaapt (Uitverkocht Award, de Harmonie).

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

MEET & GREET
Juf Josje en haar vrienden zijn heel benieuwd wat jullie van het avontuur vonden. En misschien wil je wel met Superjuffie op de foto? Hopelijk vliegt ze niet weg om een dier te redden! 

We kijken uit naar jullie volgende voorstellingen, ze zijn altijd zo mooi vormgegeven, fris en met uitstekend spel!

Bibliotheektheater, Rotterdam