Bonita Avenue

Hajo Bruins, Willem Voogd, Marieke Giebels, Oda Spelbos en Marijn Klaver
naar de bestseller van Peter Buwalda
za 19 mrt '22 20:15
za 19 mrt '22
20:15
  • za 19 mrt '22
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

In dit spannende familiedrama staan het gevaar van geheimen en de vraag hoe goed je anderen echt kunt kennen centraal.

Theaterbewerking van de internationaal bejubelde debuutroman van Peter Buwalda waarvan meer dan 350.000 exemplaren werden verkocht. Van de makers van de zeer succesvolle theatervoorstelling Turks Fruit

In het spannende familiedrama Bonita Avenue staan het gevaar van geheimen en de vraag hoe goed je anderen echt kunt kennen centraal. Siem Sigerius, wiskundige, oud-judoka en Rector Magnificus van universiteit Tubantia heeft een indrukwekkende staat van dienst en dito gezin. De vuurwerkramp in Enschede is de voorbode van een explosie binnen het gezin. Terwijl zijn carrière tot grote hoogte stijgt, zakt Siem privé steeds verder weg in een modderpoel van leugens en bedrog. Wat houden zijn kinderen geheim? Wie kan hij vertrouwen? Stukje bij beetje krijgt het wurgende lot Siem en zijn gezin in haar greep.

Naar de roman van Peter Buwalda
Bewerking: Koen Caris
Regie: Hanneke Braam

Gratis inleiding in samenwerking met bibliotheek Uden (aanvang 19.00 uur)

In samenwerking met de bibliotheek Uden organiseren we een gratis inleiding bij deze voorstelling. Tijdens deze inleiding wordt er dieper ingegaan op de keuze voor het stuk, de bewerking, regie en de acteurs. Er wordt stilgestaan bij hoe een productie tot stand komt en welke uitdagingen dit oplevert. Ook zal kort op de inhoud worden ingegaan, uiteraard zonder daarbij te veel weg te geven van het stuk. 

Jubileumserie
Deze voorstelling maakt deel uit van onze jubileumserie. Markant Uden bestaat 25 jaar! En dat vieren we onder andere met een feestelijke jubileumserie! Voor slechts € 75,00 kies jij 5 voorstellingen uit deze serie. Dat wordt genieten van toneel, dans, cabaret, muziek en nog veel meer!