Alice in Wonderland (8+)

Nationaal Jeugd Musical Theater
Avontuurlijke familiemusical
zo 22 mei '22 14:00 - 15:15
zo 22 mei '22
14:00 - 15:15
  • zo 22 mei '22
    14:00 - 15:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Beleef het fantastische avontuur van Alice in Wonderland als familiemusical in het theater! 

Wanneer Alice het Witte Konijn achterna gaat is er geen weg meer terug: ze komt terecht in het magische en maffe Wonderland. Ze beleeft avonturen die steeds gekker worden en ontmoet merkwaardige figuren: een dodo, een grote rups, de Kolderkat, de Gekke Hoedenmaker en de Maartse Haas. Uiteindelijk keren zelfs de Hartenkoningin en haar levende kaarten zich tegen Alice! Is dit echt of allemaal een droom?

In Alice in Wonderland zijn enkele volwassen professionals te zien, samen met een groep talentvolle kinderen en jongeren van het Nationaal Jeugd Musical Theater. De grootste kweekvijver voor Nederlands musicaltalent. Van de makers van Kruistocht in Spijkerbroek en Koning van Katoren, voor iedereen vanaf 8 jaar.

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?


Alice in Wonderland Tea Party in de bibliotheek

In samenwerking met bibliotheek Uden organiseren we een Tea Party. Kom op zaterdag 2 april gezellig op de thee in de bibliotheek bij de Gekke Hoedenmaker en Alice. Breng je zelfgemaakte cupcake mee voor de “Cup Cake Cup” en/of maak een mooie hoed voor de hoedenparade en win kaartjes voor de voorstelling in theater Markant of het boek. Tijdens deze middag, die volledig in het teken staat van Alice in wonderland, kun je in de bibliotheek veel beleven. Zo kun je zelf versieringen maken voor je teaparty, proeven van heerlijkheden en maak je een echte te gekke hoed. Kom je ook? Vergeet je niet aan te melden op de website: bibliotheekuden.nl.