Veldhuis & Kemper

Hou dat vast
Confronterend, grappig en ontroerend
za 23 apr '22 20:15
za 23 apr '22
20:15
  • za 23 apr '22
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Veldhuis & Kemper staan garant voor een tof en fel programma, uiteraard met geweldig sterke teksten. Kom er lekker van genieten in het theater!

Als er afgelopen tijd iets duidelijk is geworden, dan is het wel dat het niet zozeer belangrijk is wat je vasthoudt, maar wie je vasthoudt. Laat dat nou net een van de thema’s zijn van Hou dat vast, de nieuwe voorstelling van het gevierde duo Veldhuis & Kemper.

Het is twintig jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is... 

Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus. Dat weten ook de bezoekers van de vorige voorstelling Geloof ons nou maar, waarmee Veldhuis & Kemper naast volle zalen en prachtige recensies ook een nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs van Nederland - de Poelifinario - in de wacht sleepten. U snapt, de mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!

Prettige, soms confronterende herkenbaarheid, altijd ingebed in humor. Het stel voelt nog immer moeiteloos de tijdgeest aan.

★ ★ ★ ★ ★ Algemeen Dagblad (over ' Geloof ons nou maar' )