do 3 jun '21 20:30
Een super chill muzikaal avontuur

Comedy & Guitars (reprise)

Roel C. Verburg & Harry Glotzbach
do 3 jun '21
20:30
  • do 3 jun '21
    20:30
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Een super chille show, vol hilarische verrassingen waarin je wordt meenemen met een muzikaal comedy-avontuur. Een must see voor alle muziek-, gitaar- en comedy-liefhebbers.

Comedy is cool, gitaren zijn nog veel cooler, dus deze muzikale en hilarische comedy show Comedy & Guitars is übercool. Top comedians Harry Glotzbach en Roel C. Verburg verzorgen een nieuwe, in Nederland nog niet eerder vertoonde, muzikale comedy show. Deze multitalenten weten niet alleen met hun mes-scherpe grappen en komische observaties al jarenlang de podia te veroveren, maar ook met hun passie voor de gitaar. Ze weten als geen ander comedy te combineren met komische muzikale interactie. Het resultaat is een super chille en hilarische comedy show, waarbij het publiek continu wordt verrast en meegenomen wordt met de muziek.

Biografie
Spelend op zijn Flying V gitaar verovert Roel C. Verburg met groot succes in vele theaters zijn publiek, maar doet dit ook op festivals als Mysteryland, De Zwartes Cross en Lowlands. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes altijd een rustpunt in de voorstelling vormen, gaan bij Roel de grappen in hoog tempo door. Roel heeft twee albums gemaakt waarop veel van zijn komische liedjes repertoire staat. Op het album uit 2012 Liedjes voor de kater en het album uit 2014 Het Gele Album zijn al veel van zijn supergrappige liedjes te horen. De slechtste rapper van de straat is onder andere een van zijn bekendere hits. Roel is regelmatig te horen op de radio o.a. bij Giel Beelen en Veronica. 

Comedian Harry Glotzbach heeft tijdens zijn vele surftrips altijd zijn gitaar bij zich en speelt overal, behalve als hij op zijn surfboard staat. Om de liedjes die hij dan zingt alleen voor bij het kampvuur te bewaren is vanzelfsprekend een gemis voor de wereld. Dus combineert Harry deze funny gitaarliedjes met zijn grappen. Net als hij dit deed in zijn vorige drie succesvolle avondvullende theatershows: Pura Vida, El Nino en Aandachtsgeil.

Harry is finalist van het Leids cabaret festival, winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival Comedy Concours en vaste comedian in het gerenommeerde Comedy Café in Amsterdam. Ook speelt hij al jarenlang op vele festivals als Lowlands, Paaspop, Laughing Matters, Puur Gelul, Utrecht International Comedy Festival en het International Comedy Festival Rotterdam. 

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie