Nesim 'Najih' el Ahmadi (try-out)

TaBoe!
Zin in wat avontuur en hoogspanning?
wo 19 okt '22 20:30 - 21:40
wo 19 okt '22
20:30 - 21:40
  • wo 19 okt '22
    20:30 - 21:40
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Zin in wat avontuur en hoogspanning in je leven? Dan zet je schrap voor Nesim el Ahmadi’s eerste cabaretvoorstelling, want die gaat daar zeker voor zorgen! 

Ey! Jij daar… zit je nou zo goed te lezen om van tevoren precies te weten waar je heen gaat, zodat je geen risico loopt? Wat braaf! Kom dan vooral niet naar de show van Nesim el Ahmadi. Want hij gaat de zaal onder 2000 volt zetten. En de voorstelling heet: TaBoe! Dus als je wel zin hebt in wat avontuur en hoogspanning in je leven, koop dan snel een ticket voor zijn eerste cabaretshow, want die gaat daar zeker voor zorgen. Zet je maar schrap!

Over Nesim
Nesim el Ahmadi (1993) is comedian, YouTuber, presentator en rapper. Geboren in Zeeland en opgegroeid in Sas van Gent en België. Nesim is voornamelijk bekend van het YouTube kanaal Supergaande en zijn eigen YouTube kanaal.

Op televisie was hij te zien in twee seizoenen van Rambam, heeft hij een aantal jaar voor BNN gewerkt als presentator en presenteerde hij het online programma Platenbazen van Radio 538 en bij RTL Concentrate. In het programma Boxing Influencers van SpikeTV betrad hij als eerste ‘Influencer’ de boksring.