za 20 mrt '21 20:00 - 22:00

Music Night 2020

Muziekvereniging De Eendracht Uden
za 20 mrt '21
20:00 - 22:00
  • za 20 mrt '21
    20:00 - 22:00
    Evenementenzaal
    Niet reserveerbaar
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Twee avonden vol muzikale gezelligheid waarbij bekende (meezing) muziek van nationale en internationale bodem centraal staat.

Diverse Udense zangers en zangeressen treden voor u op onder aanvoering van Muziekvereniging De Eendracht en diverse andere muzikale talenten. Van Lionel Richie tot Bruce Springsteen en van het Songfestival tot Nederlandstalige meezingers als Doe Maar en Nick & Simon.

 Het wordt een gezellige avond waarbij uw stembanden beter goed gesmeerd kunnen zijn. Meezingen mag! Als afsluiter is er muziek van een uitstekende feest DJ en de dansvloer zal de hele avond geopend zijn. Uiteraard zal de zaal op professionele wijze aangekleed worden waardoor er direct een gezellige “In Rosso” sfeer zal ontstaan. En dat tot in de kleine uurtjes. Het wordt een sterk muzikaal verrassend event voor jong en oud dat u niet mag missen. De Udense muziekcultuur smelt samen.

Tickets voor deze gezellige avond op 19 en 20 maart 2021 zijn momenteel nog niet te reserveren. Zodra dit mogelijk is, passen we dit aan op de site.

Deze avonden vol muzikale gezelligheid vonden oorspronkelijk op 3 en 4 april 2020 plaats, maar door de uitbraak van het Coronavirus zijn deze gecancelled.

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM. Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie