Jeroens Clan

Tere zieltjes
Was jij erbij?
wo 6 apr '22 20:15 - 21:45
wo 6 apr '22
20:15 - 21:45
  • wo 6 apr '22
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen.

Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: "Ik was in april '22 in Markant Uden bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan. En toen waren ze nog een stuk goedkoper.” 

Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu met Tere zieltjes. Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen. Succes ermee! Zorg dat jij dit gezien hebt voordat anderen het erover gaan hebben!

“De provincie strikes back. Jeroens Clan weet ongelooflijk slim de zaal te bespelen. De jury is ervan
overtuigd dat de jongens niet alleen Brabant maar heel Nederland tot hun thuis kunnen maken.” -Juryrapport Leids Cabaret Festival

“Jeroens Clan gooide hoge ogen met een energieke voorstelling die de zaal flink aan het lachen wist te krijgen. Brabantse jongens met een grote bek: het blijft ondanks de ruime ervaring die we daar sinds de debuten van Hans Teeuwen en Theo Maassen mee hebben toch iets onweerstaanbaars houden.” -
Theaterkrant.

Jubileumserie
Deze voorstelling maakt deel uit van onze jubileumserie. Markant Uden bestaat 25 jaar! En dat vieren we onder andere met een feestelijke jubileumserie! Voor slechts € 75,00 kies jij 5 voorstellingen uit deze serie. Dat wordt genieten van toneel, dans, cabaret, muziek en nog veel meer!

 

Het cabarettrio maakte een strak gemonteerd programma met een inhoudelijk interessant uitgangspunt

NRC Handelsblad